buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
 
Langdryg høsttur mangler framdrift
Herlige oslohøst. Alt. Men her blir høstløvets dag for lang.

Publisert: 15.okt.2015 04:00
Oppdatert: 15.okt.2015 10:36

Det er fint i Oslo. Derfor blir det også fint med en god fotograf og en solist som Nils Petter Molvær. Men som spillefilm må en god historie til, og den må fortelles godt. Derfor trøbbel i dette paradis. Det finnes ingen plagsom nerve, ei heller overraskelser i denne forestillingen, og derfor blir det også en lang dag på venteværelset.

Se alle HAs filmanmeldelser her!

Ingvild jobber på teatret, hun blir fascinert av en gammel skuespiller på tomgang, og så blir det rør og surr. Ikke engang det som burde gitt en skikkelig bulk i bilen forstyrrer nevneverdig.

Ikke er det Ingeborg Sundrehagen Raustøl, Helge Jordal, Bjørn Sundquist, Hege Schøyen, Hilde Louise Asbjørnsen og Sverre Anker Ousdal skyld heller. Her mangler motoren, først og fremst et godt manus. Og en til å drive liv ut av det.

FAKTA

TERNINGKAST 3

Regi: Jan Vardøen
Medvirkende: Ingeborg Sundrehagen Raustøl, Helge Jordal, Bjørn Sundquist, Hege Schøyen, Hilde Louise Asbjørnsen, Sverre Anker Ousdal
Sjanger: Komedie/drama :
Nasjonalitet: Norsk :
Spilletid: 1 time, 35 min
Sensur: 12 år

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat