buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
På toppen: «50 Shades Darker» har trukket flest mennesker til Hamar kino i 2017.Foto/Copyright: United International Pictures
 
Kinoen langt bak fjoråret
Hamar kino opplever en nedgang i antall besøkende sammenlignet med rekordåret 2016.

Publisert: 02.mar.2017 07:06
Oppdatert: 02.mar.2017 07:20

Besøkstallet har sunket sammenlignet med tall fra fjoråret, og Hamar kino ved kinosjef Espen Jørgensen begrunner nedgangen med at starten på filmåret 2016 var preget av filmer med sterk tilknytning til innlandsregionen. I samme tidsrom i fjor trakk nemlig både «Birkebeinerne» og «Solan og Ludvig: Herfra til Flåklypa» store masser til Hamar kino.

Sammenlignet med gjennomsnittstallene fra de siste fem årene kommer allikevel Hamar kino godt ut med en økning på over 6 prosent i antall besøkende.

Blant årets kinofilmer er det «50 Shades Darker» som har trukket klart flest mennesker med 4.110 besøkende. Videre på listen følger «Vaiana», «Dyrene i Hakkebakkeskogen» og «Marcus& Martinus – Sammen om drømmen».

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat