24. okt
 
Latterlig oppfølger
Mote, kjendisdryss, episke konspirasjoner og tilbakestående modeller. «Zoolander 2» fortsetter der forgjengeren sluttet.

Publisert: 18.feb.2016 08:18
Oppdatert: 18.feb.2016 13:50

For den mannlige supermodellen Derek Zoolander (Ben Stiller) har pilen pekt rett nedover siden forrige gang. Skolen for barn med lesevansker kollapset og ligger i ruiner i bunnen av Hudson-elven, og kona døde som følge av ulykken. Guttungen ble senere hentet av barnevernet, og hovedpersonen har flyttet til isødet for å isolere seg fra omverdenen.

Les alle HAs filmanmeldelserher!

Med ønske om å gjenvinne foreldreretten finner han veien tilbake til moteverdenen. Deretter følger en historie fra et ekstremt karikert univers spekket med tåpelige konspirasjonsteorier og latterlige vendepunkter.

Mye av det samme

Utgangspunktet er med andre ord rimelig lovende, men der forgjengeren klarte å være nyskapende og kreativ, lider denne filmen av skapernes mangel på nye ideer. Her har filmskaperne rett og slett bare kjørt på med mer av det som fungerte forrige gang, og akkurat det oppfattes som en litt billig metode. Det er billig, men samtidig både velfungerende og underholdende.

Stjernespekket

Stjernegalleriet er uten sidestykke. Justin Bieber, Katy Perry og Kiefer Sutherland er blant stjernene som spiller seg selv, og i en av de mest framtredende rollene finner man faktisk Hamar-aktuelle Sting. Dette er en film som verken skuffer eller overrasker, men kanskje er resultatet litt svakere enn mange har forventet. For andre er muligens Justin Biebers brutale dødsfall i filmens åpning verdt billetten alene.

fakta

Zoolander 2 - TERNINGKAST 3

Regi: Ben Stiller
Medvirkende: Ben Stiller, Will Ferrell, Christine Taylor, Penélope Cruz, Owen Wilson, Kim Kardashian West, Justin Bieber
Sjanger: Komedie
Nasjonalitet: Amerikansk
Spilletid: 1 time, 41 min.
Sensur: 12 år

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke