buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
Ut på tur: Hadde vært bedre om jentene styrte mer av turen selv.
 
Litt for lang biltur
Den britiske roadtrip komedien «Burn Burn Burn» når nesten fram med sitt budskap om å gripe dagen, og leve mens man lever. Men bare nesten.

Publisert: 27.jul.2017 06:51
Oppdatert: 27.jul.2017 07:11

Uengasjerende karakterer står i veien for det som kunne blitt en rørende komedie om livets store spørsmål. To venninner i 20-åra får i oppdrag av sin nylig avdøde venn å spre asken hans på ulike steder i Storbritannia. Guidet av sin kreftsyke kamerat som snakker til dem via filmsnutter han tok opp før sin død, legger de ut på en ufrivillig roadtrip.

Potensialet, og humoren, er der. Men dessverre kommer man ikke så nært på karakterene at man bryr seg nok om dem. Dermed blir erfaringene de gjør seg, uviktige for oss. Mot slutten, da jentene plukker opp en eldre dame som vil gjenforenes med sin sønn, får endelig filmen varme, og karakterene en vilje og et mål. Men da er det dessverre litt for sent til at filmen når helt opp.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat