buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
FÆL HISTORIE: En mor og kommende mor velger mellom liv og død for sitt ufødte barn. Foto/Copyright: Friede Clausz / Arthaus
 
Liv eller død?
Astrid Lorenz er Tysklands mest populære standup. Hva velger hun? Liv eller død?

Publisert: 24.aug.2017 06:46
Oppdatert: 24.aug.2017 07:02

Bare utgangspunktet er ille nok, selvsagt, en problemstilling som hører til en tid vi alle håper vi har forlatt: ultralyd viser at barnet ikke er som de fleste, vil vi ha dette?

Astrid og Markus får beskjed om at deres kommende barn har Downs syndrom. De blir slått i bakken allerede der. Så kommer nok en melding, som forteller at barnet har en hjerteskade som krever operasjon en uke etter fødselen. For paret forsterkes tvilen.

Julia Jentcsh (39), svært rutinert tysk skuespiller, spiller Astrid – og hun bærer nærmest alene hele filmen. Jentcsh gjør en troverdig jobb, og vi blir med henne helt inn i det innerste kammerset, rent fysisk, men likevel blir vi sittende litt avventende. Smerter dette i kinosalen. Ikke ille nok.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat