buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
stilig: Theron kler absolutt både 80-tallet og agentrollen. Men det går etterhvert fra kledelig til kjedelig.
 
Lunken spion-action
«Atomic Blonde» lover en frisk cocktail av spioner, popkultur, tegneserie-estetikk og masse slåssing. Og Charlize Theron. Med isbiter. Men dessverre blir det noe tamt og utvanna.

Publisert: 27.jul.2017 06:51
Oppdatert: 27.jul.2017 07:25

Forventningene til Charlize Theron, og mulighetene for en ny og spennende filmheltinne, gjør at sansene skjerpes ekstra i starten av «Atomic Blonde». Og det begynner bra, med en usminket og mørbanka Theron liggende i et badekar fullt av isbiter. Hun ser rå ut i neonlys, akkompagnert av tidsriktige synth-trommer. Men det tar dessverre aldri av herfra, i alle fall ikke hvis man er interessert i hovedpersoner med litt mer enn overflate.

berlin 1989

Lorraine Broughton er MI6-agent og brakt til Berlin for å spore opp en liste med navnene til en rekke dobbeltagenter. Hun parres opp med agenten Percival, spilt av James McEwoy, og så er spørsmålet; hvem kan hun stole på? Svaret er selvfølgelig; ingen. Og så er vi i gang med slåssing, med noen innlagte røykepauser, og en lesbisk kjærlighetshistorie. Alt med den kalde krigens endelikt og Berlin anno 1989 som bakteppe.

upersonlig

Og hva er feil med det, kan man spørre. Ingenting, hvis 80-talls musikk, retrostemning fra Berlin, slåss-scener og jentekos er nok for deg. Men i andre filmer av samme sjanger har man sørget for at hovedpersonen har noe dypt personlig å tape eller vinne med oppdraget sitt, som f.eks i Jason Bourne, som blir dratt frem til sammenligning. Agent Lorraine Broughton er stort sett bare på jobb. Det holder ikke i lengden.

Terningkast: 4

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat