23. okt
Litt tamme: Ekornet Egon og vennene hans.
 
Lunkent nøttekupp

Publisert: 18.jan.2018 07:13
Oppdatert: 18.jan.2018 07:23

I «Det Elleville Nøttekuppet 2» lærer ekornet Egon både noe om seg selv, og hva som er viktig i livet, da hjemstedet hans i byparken trues av ordfører Muldoons anleggsmaskiner.

Det bråkjekke og selvgode ekornet Egon nyter livet som nøttemillionær og nybakt eier av en nøttebutikk. Han blir tvunget til å gjenoppdage livet som sulten smågnager i byparken, da nøttebutikken går opp i røyk. Samtidig har den ekle ordfører Muldoon klekket ut en ond plan om å rive opp parkens trær med røttene, og bygge en fornøyelsespark. Dette er en lokalpolitiker av det ytterst slibrige slaget, og han bryr seg lite om annet enn å tjene penger på velgernes bekostning.

mager animasjon

Rent kvalitetsmessig halter filmen på ustø ben mye av tiden. Kvaliteten på animasjonen er ikke av det beste slaget, noe som avdekkes spesielt godt hver gang et dyr eller menneske blir «filmet» tett på. Ansiktsuttrykk, eller mangelen på sådan, og munnbevegelser glir litt i ett. Historien er også tynn, og filmen er i tillegg så lang at jeg tviler på at alle seksåringer vil ha tålmodigheten til å holde ut fra start til slutt. Filmen kan reelt slutte nesten en halvtime før den faktisk gjør, uten at seerne vil gå glipp av stort.

Terningkast: 2

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke