24. okt
«Mon tro om vi burde takket nei til denne filmen»: Jennifer Lawrence og Javier Bardem.
 
Makkverk av en film
Ingen narratologisk sammenheng og skrøpelig manus.

Publisert: 14.sep.2017 06:36
Oppdatert: 14.sep.2017 06:50

En forfatter med utenlandsk aksent bor med sin unge, vakre kone i et stort hus utenfor allfarvei. Plutselig kommer en fremmed mann (Ed Harris) som feiltar huset for et Bed&Breakfast. Han får lov til å bli så lenge han vil, og plutselig renner det inn med folk uten forklaring eller rettferdiggjøring. En gang i blant har konen (Jennifer Lawrence) syner hvor hun ser en blodflekk på gulvet og hører et hjerte banke.

Hun brenner ned huset med seg selv og alle inni mens han (Javier Bardem) kommer uskadd fra det og river hjertet ut fra hennes forkullede kropp. Det blir til en diamant han setter på en niche. Voila.

På filmweb.no omtales filmen som «Drama / Spenning / Thriller». Dette var verken interessant, spennende eller skummelt. Tvert imot var det en tålmodighetsprøve fra ende til annen.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke