24. okt
Leveringstjeneste: Junior er blant de beste i bransjen.
 
Med levering på døra
«Storkene» er en fargerik og morsom animasjonsfilm for både store og små kinogjengere.

Publisert: 29.sep.2016 04:00
Oppdatert: 29.sep.2016 07:37

Storkene har lagt babyleveransene på hylla. Nå er det netthandel som er i vinden, og fra et lagerhus i himmelen driver storkene en global leveringstjeneste av pakker. Når den pensjonerte baby-maskinen plutselig produserer et nytt, uventet og særdeles søtt eksemplar er det opp til storken Junior og den foreldreløse tenåringsjenta Tulip å gjennomføre leveransen.

«Storkene» er produsert av gjengen bak den populære «Legofilmen», og her har skaperne truffet med det aller meste. Historien er både original og uforutsigbar, og animatørene i Warner har designet et morsomt og fargerikt univers som virkelig fenger. Skaperne drar fram gode vitser myntet på både store og små seere, og historien blir fortalt på en fartsfylt og spennende måte.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke