24. okt
 
Moro i bikuben
«Bien Maja på eventyr»- sjarmerende og animert moro for de aller minste i familien.

Publisert: 22.okt.2015 04:00
Oppdatert: 22.okt.2015 07:01

Maja er ikke helt som de andre biene. Hun er frigjort fra bikubens eusosialitet, og kommer til den spennende verden med fri vilje og stor eventyrlyst.

I bakgrunnen lurer den dronningens rådgiverbie med onde planer om å overta dronningkronen og erklære krig mot blomsterengens vepsekolonier. Maya er historiens store fredsmegler. Med en fullstendig fordomsfri holdning til de andre insektene i blomsterengen viser bien veg for de andre insektene. Animasjonene er både fargerike og flotte, men jeg har sett større kreativitet og animasjonskunst i andre filmer. Dette er dessuten ikke spesielt morsomt for de voksne.

Under overflaten finner man gode budskap som at alle mennesker, eller i dette tilfellet insekter, er like mye verdt, og at man tjener best med at alle bare er venner.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke