buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
 
Nært og kjært
Det føles litt som hjemme for oss nordmenn når Disney tar oss med ut på eventyr i Stillehavet, til Polynesia.

Publisert: 02.feb.2017 06:53
Oppdatert: 02.feb.2017 07:32

Takket være Thor Heyerdahl, selvsagt, og filmen «Moana», her hos oss av en eller annen grunn kalt «Vaiana», handler jo nettopp om hva Thor Heyerdahl prøvde å forklare oss, at folket på disse øyene var langt mer mobile enn noen hadde trodd.

Ny suksess

Presentert som en ny Disney-klassiker, den foreløpig siste i en lang rekke. Og igjen settes spikeren i veggen akkurat hvor bildet kan best ses av flest. «Vaiana» er litt mer «soft» enn filmene Pixar og DreamWorks har lært oss å like – men det gir også et klassisk Disney-preg, et preg kanskje mest av alt i hele verden elsket av unge jenter. Suksess allerede, selvsagt. Hundre og femti millioner dollar i investering ble tidlig gjort til en halv milliard dollar – og filmen er nominert til Oscar.

Eventyrreise

Kjente steder, kjente øyeblikk, kjente omgivelser, disse megaselskapene elsker alt vi, publikum, enkelt kan se for oss og leke med i hodene våre. Denne gang er det havet, og det er havet som kaller til seg den unge prinsessen og ber henne bli med på en eventyrreise for å redde menneskene i Stillehavet. Det er lett å forstå, og karakterene er så gjennomarbeidet og de er gjort så klare og sterke at enhver unge på planeten blir kjent med dem i løpet av sekunder.

Det blir en koselig tur, men også spennende og morsom – og det blir en reise både over og under vannflaten. Hele tiden med små, snertne fraspark som holder tempoet oppe.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat