24. okt
NEDTELLING: Det nærmer seg en ny Bond-film. Her er vår mann i Casino Royale. Foto/Copyright: Sony Pictures Release International
 
Nedtellingen er i gang
Under et halvt år igjen til en ny Bond-film: «Spectre». Nedtellingen har startet.

Publisert: 21.mai.2015 04:00
Oppdatert: 21.mai.2015 07:45

Flere videoer, både fra produsenten og fra forskjellige medier, rulles ut på nettet – og man kan kikke både på intervju med regissør Sam Mendes og skuespillere, se noen glimt fra filmen og se reportasjevideoer fra innspillingen.

Den mørke rammen i «Skyfall» holder ganske sikkert fortsatt deler av fortellingen, og den første offisielle traileren røper at vi nok en gang skal få bli med tilbake i oppveksten til vår helt.

Åpningsscenen er filmet i Mexico City under paraden for «The Day of The Dead». Videre er det filmet i Sölden, Østerrike, i Roma, i Marokko og selvsagt i England, både i London og ved Blenheim Palace i Oxfordshire.

Klassiske linjer er lagt inn; som «You are a kite dancing in the hurricane, Mr. Bond», og hans kvinner står fortsatt i kø og venter, verden over, men mest av alt venter sjefens sekretær, Eve Monneypenny (Naomie Harris) og selvsagt er «Q» på plass – og helt sikkert en, eller flere nye biler, som for eksempel en som er bygget for Bond: «Aston Martin DB10».

Premièren er verden over 6. november.

Kun 167 dager igjen. Til film nummer tjuefire i rekken: «Spectre» - (Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion).

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke