buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
MER MORO: Po og gjengen må igjen kjempe for å redde dalen sin.
 
Noe for alle med hjemmepåske
Noen drar på fjellet, andre blir hjemme. Hamar kino gir et bredt tilbud for den som velger byen.

Publisert: 23.mar.2016 04:00
Oppdatert: 23.mar.2016 04:00

Øverst på plakaten står selvsagt den nye «Batman v Superman: Dawn of Justice», men det finnes mange bra alternativer. «Welcome to Norway» med Anders Baasmo Christiansen skal vises hele påsken, det samme skal Oscar-vinneren «Spotlight» om nyhetsgraverne i Boston Globe som jakter svinepelser i kirken.

En godbit for barn og voksne sammen er «Kung Fu Panda 3». Ikke så ofte en «treer» framstår så bra, men her i avisa ble filmen belønnet med 5 på terningen – og her noen linjer fra anmeldelsen: «Fart, spenning og humor er det vi liker, både vi og ungene – og bare gode venner kan gi oss alt på en gang. Vi må ha noen vi liker å bry oss om, de må utsettes for dramatiske situasjoner – og de må lokke latteren ut av oss. Po har alt som trengs, og manusforfattere og tegnere sparker vår venn mellom seg – i en forrykende Nr. 3.»

Fortsatt er det også anledning til å se Cate Blanchett og Rooney Mara levere topp skuespill i «Carol» – og «Birkebeinerne» holder også sin plass på plakaten gjennom påsken.

Alternativer for ungene er «Alvin og gjengen» og eventyrkomedien «Zootropolis».

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat