24. okt
NÅ OGSÅ PÅ FILM: Det blir mest stas og fjas når tvillingene Marcus og Martinus presenteres. Foto/Copyright: Norsk Filmdistribusjon / Fenomen
 
Nok en forestilling
«Jeg er så lei av sangene vi synger», klager tvillingene. Her er vi i nærheten av noe, men det går fort over. «Sammen om drømmen» blir mest artistreklame.

Publisert: 19.jan.2017 06:50
Oppdatert: 19.jan.2017 07:12

Det ble en ny forestilling. Mye mer enn en dokumentarfilm om Marcus og Martinus. Vi blir med boblene i overflateskummet, men litt bedre kjent med Marcus og Martinus blir vi også, og pappa – men mest av kommer også dette som en forestilling, med de samme tre i rollene.

Dokumentarfilm er best når gnagsår åpner seg, men her slipper vi ikke helt inntil når situasjonen byr seg. Slik må det kanskje være når hensyn til barn skal tas. Likevel blir dette, når det først skal lages en dokumentarfilm, en svakhet – når vi jo, alle sammen, forstår at det er konfliktfylt, ikke minst for foreldre, å sende barna inn i en underholdningsbusiness med så store og voldsomme vokseninteresser.

terningkast: 3

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke