buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
Krever lønn: Gunnar Ryan Wiiks innsats i WR Inc. har vært verdt minst 10 millioner kroner året, hevder han.Foto: Anders Grobstok Dalen
 
Nytt søksmål fra Wiik
Gunnar Ryan Wiik og moren Sissel Wiik har gått til motsøksmål mot WR Entertainment-selskapet WR Films Entertainment Group.

Publisert: 27.jul.2017 06:51
Oppdatert: 27.jul.2017 07:11

Dette melder WR Entertainment i en børsmelding onsdag morgen. Wiik krever skuespillergodtgjørelser og produksjonsgodtgjørelse, og hevder at hans arbeidsinnsats for selskapet de siste ni årene også kvalifiserer til minst 90 millioner kroner lønn, som han nå ønsker utbetalt.

– Selskapet er av den oppfatning at alle Wiiks krav er uberettiget og grunnløs, skriver WR Entertainment i børsmeldingen.

Søksmålet fra mor og sønn Wiik, to av aksjonærene i WR Entertainment, skjer en måned etter at selskapet saksøkte Wiik med anklager om å ha overført aksjer som tilhørte selskapet til seg selv.

Selskapets søksmål etterfølger det personlige søksmålet Wiik har anlagt konsernsjefen Tasmin Lucia-Khan for seksuell manipulering og å «ha lurt til seg» kontroll av selskapet, samt søksmålet tidligere styreleder Jim Caldwell har anlagt mot selskapet. I tillegg har også Wiik blitt politianmeldt i Norge av norske aksjonærer for bedrageri. I forrige uke skrev HA om at markedets tillit til WR Entertainments «Morgan Kane»–prosjekt fortsetter å falle drastisk. Aksjen har falt med 97 prosent siden noteringen på Oslo Børs i januar 2016.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat