24. okt
 
Only in America
Er det reklame? Eller spillefilm? Et Clooney-problem. Denne gang er det TV. På kino.

Publisert: 02.jun.2016 04:00
Oppdatert: 02.jun.2016 08:00

Rettere sagt en film om et tv-show, «Money Monster». Programleder og TV-stjerne Lee (Clooney) og TV-regissør Patty (Julia Roberts) lager underholdning med aksjeanbefalinger. Et av innslagene er vignetten «tusenårets aksje», denne gang selskapet «Ibis», men det går helt galt. 800 millioner dollar forsvinner på en ettermiddag – og en vanlig kar i gata taper 60.000 dollar, blir forbanna – og lurer seg inn i det direktesendte TV-programmet med pistol og bombe. Han vil vite hva som skjedde. Han truer TV-kanalen til å fortsette direktesendingen. Men kan de finne svaret?

Kjendiser, pengegalskap, liv på spill, New York – og en global mediehverdag. Det meste er i mikseren. Kanskje også en TV-produsents våte drøm, men som spillefilm ble det dessverre ikke spennende.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke