24. okt
Problemløser: Problemene står i kø for Eddie Mannix (Josh Brolin).
 
Parodisk fra Cohen
Cohen-brødrene utvider sitt herlige karaktergalleri med den komiske og parodiske metafilmen «Hail, Caesar!»

Publisert: 03.mar.2016 04:00
Oppdatert: 03.mar.2016 08:21

I «Hail, Caesar!» følger vi Eddie Mannix (Josh Brolin) gjennom en vanlig uke som produsent, problemløser og altmuligmann under filmstudioenes storhetstid i gamle Hollywood. Settingen er glamorøs og stjernespekket, og på parodisk vis iscenesetter Cohen-brødrene en rekke hysteriske, surrealistiske og vittige situasjoner. Brødrenes særegne humor skinner sterkt gjennom samtlige minutter, men filmens mest markante Cohen-signatur allikevel kommer gjennom filmens vittige, levende og originale karakterer. Brolin er nevnt, men her har også en rekke andre superstjerner kastet seg på lasset. Mange av rollene er minimale, men regissørene har brukt god tid på å forme alle sammen. Er du allerede Cohen-fan, vil du sette stor pris på «Hail, Caesar!»

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke