24. okt
SUPERGJENGEN: Rico, Skipper, Kowalski, Rico og Menig.
 
Pingviner til jul
Tegneseriedyr i kjendisbyer. Har vi hørt'n før?

Publisert: 18.des.2014 06:33
Oppdatert: 18.des.2014 06:36

Knapt trengs et manus. En gammelt James Bond-bok holder. En fæl skurk. Masse teknotriks. Full fart. Gags. Noen kjente filmreferanser. Og masse farge og lyd. Så er kaka klar. Spionpingvinene er her, i et nytt soloshow. En gammel fiende, en de ikke engang husker, eller kanskje aldri la merke til: Dr. Blekk. Hevn er motivet til blekkspruten som gang etter gang er blitt dyttet til side i zoo, nettopp av små, søte pingviner.

Det er lett å like både Skipper, Kowalski, Rico - og ikke minst Mening - og denne gang begynner historien med begynnelsen: med Skipper, Rico og Kowalski på Sydpolen. En dag, under en av disse lange marsjene, kommer et egg rullende - og i egget? Ingen ringere enn, ja, nettopp ….Vi fans må jo bare se. Men dessverre bærer ikke dette mer enn akkurat til land.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke