24. okt
 
Plakaten stiligst
Linn Skåber som bølerhore er en strålende kinoplakat, men forestillingen ble sånn cirka midt på treet.

Publisert: 10.sep.2015 04:00
Oppdatert: 11.sep.2015 13:01

En helt egen kjellerøkonomi som motor for Bøler. Det kunne blitt ellevilt. Og forventningene er igjen store når Ole Endresen (Ut i vår hage, Etaten, Lilyhammer) samler et stjernelag (Øigarden, Skåber, Ramm, Schøyen, Skolmen) for spillefilm. Men så blir det ikke så skarpt likevel. Og vi har sett det før, når Endresen går fra sine suksesser på TV til spillefilm (Jakten på Berlusconi/Kong Curling), så klatrer han ikke inn i samme divisjon som eksempelvis Hans Petter Moland (En ganske snill mann/Kraftidioten). Det blir for tamt, vi kommer ikke tett nok på – og da blir det også vanskelig å lokke latteren fram.

Linn Skåber er som katten, hun kan lande på beina i hvilken som helst situasjon – men hun er ikke i nærheten av Jorunn Kjellsbys sengejobb i Molands «En ganske snill mann».

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke