buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
PREMIERE: Fredag 23. september er det premiere for «Kongens Nei» med Jesper Christensen som «kong Haakon». Foto: Agnete Brun
 
Popkornhøst
Hamar kino selger billetter til en 15. plass på lista over Norges mestselgende kinoer. Og storfilmene presenteres på rekke og rad utover høsten.

0
Publisert: 22.sep.2016 04:00
Oppdatert: 22.sep.2016 04:00

Allerede fredag er det premiere på «Kongens Nei», og kinosjef Espen Jørgensen forteller om et godt forhåndssalg. Sist helg ble filmen vist på Hamar kino for kunder i Sparebanken Hedmark, i fem saler – men nå åpnes visningene for alle. Yatzy i femmere er gitt av kritikerne – og de som har sett førpremièrene har stort sett bare godord å melde.

Neste uke åpnes det for «Snowden», Oliver Stones om Edward Snowden, fra 7. oktober vises Woody Allens «Cafe Society» – om New York-gutten Bobby Dorfman (Jesse Eisenberg) som krysser landet for å prøve lykken i LA i 1930-årene.

Så er det klart for «Børning 2» 12. oktober, en film de aller fleste tipper vil fylle norske kinosaler (les saken under). 28. oktober er Jack Reacher (Tom Cruise) tilbake, beskyldt for et 16 år gammelt drap.

11. november er det klart for «Snekker Andersen og julenissen» – og som en av flere godbiter i jula vises «Dyrene i Hakkebakkeskogen» (premiere 25. desember).

Det er med andre ord snakk om en god popkorntid.

Hamar kino er per dags dato på 15. plass på kinobransjens liste når det rangeres etter billettsalg. Gjøvik er på 21. plass og Lillehammer kino er på 26. plass.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat