buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
VÅRE VENNER: Team Flåklypa får en ny utfordring.
 
Romjulsfest på kino’n
Solan og Ludvig kommer. Besøket er alene god nok grunn for romjulsfest.

0
Publisert: 03.des.2015 04:00
Oppdatert: 03.des.2015 04:00

Første juledag er det klart: våre venner Solan, Ludvig og Reodor er tilbake i «Solan og Ludvig – Herfra til Flåklypa». Det er førti år siden «Flåklypa Grand Prix» lokket samtlige innbyggere i Norge til kino og satte en rekord i billettsalg for evig tid. Det er et par år siden vi fikk en ny suksess «Solan og Ludvig – Jul i Flåklypa» som solgte 900.000 billetter. Nå er det klart for nok en suksess, med hele Norges kjæledegger. Denne gang er Solan overbevist om at han kan sikre Flåklypa seieren i det eldgamle «Osteløpet» mot Slidre.

Fra vaskeseddelen: «I et øyeblikks overmot inngår Solan et hemmelig veddemål med meieribestyrer Ollvar O. Kleppvold, og satser både verkstedet til Reodor og huset de bor i. Solan får med seg engstelige Ludvig og oppfinnsomme Reodor på laget, men er så sikker på seier at han ikke forteller Reodor at de kjemper for mer enn bygdas ære. Når Kleppvold i tillegg til muntrasjonsrådet Olram Slåpen fra Bergen, får med seg gorillaen Emanuel Desperados på laget, innser Solan at seieren ikke er så sikker som han trodde.»

Sjekk også ut «En mann ved navn Ove», en svensk film basert på en roman – om en bestyrer i et borettslag som har fått sparken – men som ikke gir seg av den grunn … I rollen: Rolf Lassgård.

David O. Russells «Joy», historien om businesskvinnen Joy Mangano, med Jennifer Lawrence, Bradley Cooper og Robert De Niro er også meldt med store forventninger.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat