buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Rørende vennskap
«Truman» er en trist, men allikevel morsom filmperle fra Argentina og Spania.

Publisert: 28.jul.2016 04:00
Oppdatert: 28.jul.2016 08:25

Tomás (Javier Cámara) reiser fra familie og hus i Montreal, Canada til Madrid for å ta et siste farvel med bestekompisen Julián (Ricardo Darín). Julián lider av uhelbredelig kreft, og det er mye som må fikses før han kan si farvel. Det aller viktigste er allikevel å finne et nytt hjem til hunden Truman. Julián har allerede akseptert at han skal dø, og «Truman» handler først og fremst om hvordan omgivelsene forholder seg til den knusende dødsdommen.

Historien «Truman» forteller er i utgangspunktet av det virkelig triste slaget, men her finner man også mange humoristiske lyspunkter. Spesielt spillet mellom filmens to bestekompiser sørger for at «Truman» aldri står i fare for å bli en deppe-film. Begge hovedrolleinnehaverne gjør en glimrende jobb, og historien er ryddig fortalt av regissør Cesc Gay.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat