24. okt
Sjef: Komiker Johan Goldens stemme gir liv til selve sjefsbabyen.
 
Sjef i bleie og dress
Spebarna tar over hele showet i «The Boss Baby».

Publisert: 06.apr.2017 06:43
Oppdatert: 06.apr.2017 07:21

DreamWorks Animation er tilbake med et nytt eventyr, og animatørene fra produksjonsselskapet leverer varene nok en gang. HA var på plass under visningen med norsk tale, og de norske skuespillerne, med Johan Golden som den veslevoksne babyen i spissen, gjorde en brukbar jobb med å gi liv med sine karakterer. Som komedie og familiefilm byr «The Boss Baby» på humor for både store og små. Historien er enkel og sjarmerende, og blant de barnslige vitsene finner man popkulturelle referanser myntet på foreldrene kinosalen. Historien pakkes inn i et fargerikt, sjarmerende og lekent univers som fenger, og med en dyprøstet, autoritær baby i hovedrollen legges det til rette for mange latterkuler i salen. «The Boss Baby» burde være en sikker vinner for en barnefamilie på jakt etter påskeunderholdning.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke