buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
SKURKER: Minionene vil tjene de onde. Filmskaperne vil tjene penger.
 
Skulle hatt en historie
Minionene, de kule figurene fra «Grusomme meg»-filmene. En avlegger-film lå i lufta og kommer til å trekke barnefamilier til kinoen. Synd de får servert en så tynn suppe.

Publisert: 02.jul.2015 04:00
Oppdatert: 02.jul.2015 07:02

Minionene er på leit etter en slem sjef de kan tjene. På en skurkekongress finner de den onde og ambisiøse Scarlett Overkill, som vil bli verdens første kvinnelige superskurk. Det ligger til rette for både action og komikk når man benker seg for «Minionene», med premiere fredag. Da er det så synd at filmskaperne i jakten på å melke Minion-suksessen ikke har tatt seg tid til å skrive en god historie og et manus med framdrift. Dette blir bare en rad med situasjoner, uten at noe særskilt fester seg. Utstrakt bruk av fortellerstemme/(voiceover) er aldri noe godt tegn, heller ikke for animasjonsfilm, Lett sett - fort glemt.

Hamar kino viser filmen både i 2D og 3D, og du kan velge mellom norske og amerikanske stemmer.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat