24. okt
Heltene: Billy (RJ Cyler), Jason (Dacre Montgomery), Trini (Becky G), Zack (Ludi Lin) og Kimberly (Naomi Scott).
 
Småslapp nostalgitur
De hardtslående ungdommene i «Power Rangers» er tilbake. Denne gangen i glattpolert filmformat.

Publisert: 23.mar.2017 06:35
Oppdatert: 23.mar.2017 10:30

Fem ungdommer er på riktig sted til riktig tid. De får superkrefter og en skurk de kan kjempe mot. La slåssingen begynne. «Power Rangers» er basert på den amerikanske serien «Mighty Morphin Power Rangers» som herjet blant barn og ungdommer på 90-tallet. Filmversjonen er forholdsvis tro mot originalen og innfrir ganske fort for folk som er ute etter en liten nostalgitur. I alle fall en liten stund, før man innser at «Power Rangers» egentlig alltid har vært litt flåsete og barnslig.

Grått og flatt

I motsetning til rustningenes fargerike dekor framstår karakterene som gråtonede og todimensjonale stereotyper i tråd med high school-filmens konvensjoner. Du har en quarterback, en cheerleader, en nerd og opptil flere misfits. Skuespillerne kan ikke klandres for hvordan karakterene er skrevet, men de kunne allikevel gjort en bedre jobb med å gi historien og det tette vennskapet som skapes litt troverdighet. Hvordan en respektert skuespiller som Bryan Cranston har latt seg overbevise til å være med på dette er vanskelig å forstå.

Bare nesten

Filmen bruker drøyt med tid før den virkelig er i gang, og man venter lenge på å de spektakulære actionscenene.

«Power Rangers» slår ikke helt igjennom på det store lerretet, men framstår som allikevel et helhjertet forsøk på å vekke gamle 90-tallsminner. Finnes det publikummere nok til å fylle kinosalene ligger alt til rette for opptil flere oppfølgere.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke