24. okt
Humorduo: Will Ferrell og Kevin Hart er i stand til å få fram latteren i salen.
 
Småslitt tematikk
Will Ferrell må trenes opp for å overleve en fengselsdom. Det er tidvis ganske morsomt, men også unødvendig vanlig.

Publisert: 23.apr.2015 04:00
Oppdatert: 23.apr.2015 07:25

I løpet av de siste årene har vi sett mange komedier innenfor det man nå kan kalle bromance-kategorien, og her har vi nok et eksempel på en film som følger en fast oppskrift for å oppnå artige situasjoner: To diametralt forskjellige karakterer blir av ulike tilfeldigheter nødt til å samarbeide om et felles mål. Den ene, James (Will Ferrell), er hvit og styrtrik. Den andre, Darnell (Kevin Hart), er mørk og jobber med å vaske bilen til førstnevnte. En dag blir James arrestert for svindel og overslag, og da må selvsagt Darnell hjelpe til med forberedelsene til fengselsoppholdet. Med enkle grep som slapstick og rumpevitser oppleves humoren til tider som litt plumpt og uoriginalt, men Ferrell er fremdeles morsom, og det er fullt mulig å le undervegs.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke