24. okt
HARDT LIV: Amy Winehouse, her foreviget i 2006.
 
Snart Amy på kino
Filmen «Amy» settes på plakaten på Hamar kino 7. august. Den er allerede stemplet som briljant, og «et tragisk mesterstykke».

Publisert: 09.jul.2015 04:00
Oppdatert: 09.jul.2015 06:55

Filmen har hatt sin premiere i England, og engelsk presse har både fortalt om faren som ble forbanna – og hyllet jobben som er gjort av regissøren, som fra før er kjent for filmen «Senna», Asif Kapadia.

Filmen starter med en hjemmevideo av 14 år gamle Amy, som synger sammen med sin venninne i et bursdagsselskap for en felles venn. Det er gjort mer enn hundre intervjuer for å sy sammen historien – som tar oss fra de tidligere dager, gjennom suksessen – og til stjernes fall.

«Brilliant», «Unmissable», «a tragic masterpiece», «overwhelmingly sad» og «heartbreaking» er beskrivelser gitt om filmen. «Amy» ble vist under filmfestivalen i Cannes, og en britisk skribent skrev at hun følte seg ille og medskyldig.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke