buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Følelser: «The Rules for Everything» byr på en krevende filmopplevelse.
 
Snodig kunstfilm
Multikunstneren Kim Hiorthøy debuterer på det store lerretet med den smått snodige, svært krevende og tidvis morsomme filmen «The Rules for Everything».

Publisert: 26.jan.2017 07:14
Oppdatert: 26.jan.2017 07:21

Kunstfilmen «The Rules for Everything» bør være høyaktuell for dype analyser i filmklubber, men snakker nok ikke like tydelig til det allmenne filmpublikumet. Her forkastes stort sett alle etablerte konvensjoner, og på den måten leverer kunstneren Kim Hiorthøy en krevende filmopplevelse i sin debut. Her stilles eksistensielle spørsmål rundt livet og døden fra et barns perspektiv, og selve handlingen dreier seg rundt karakterer uten mimikk eller lesbare følelser. Fortellerstilen er ukonvensjonell og krevende, og den kaotiske klipperytmen byr på mengder av motiver og inntrykk som man sjeldent rekker å ta innover seg. Denne filmen er muligens snodig kunstsnadder for noen, men kinogjengeren i gata vil nok ikke la seg overbevise.

Terningkast: 3

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat