buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
FORSKERE: Michael Pitt og Brit Marling i Origins. Foto: Tour de Force
 
Snodig, litt stilig
Det er ikke helt lett å følge den røde tråden her, men litt stilig er dette også. En slags blanding av framtidsfantasi, spenning og lek med det ukjente.

Publisert: 08.jan.2015 06:42
Oppdatert: 08.jan.2015 07:07

Ian er molekylærbiolog med øyets evolusjon som spesialfelt, heter det i vaskeseddelen - og allerede her er et par snubletråder lagt. Kan mark gis syn? I så fall noteres vitenskapen for nok en scoring, ifølge denne ideen.

Vitenskapsmenn, selvsagt fra første personlige åndedrag, er skråsikre på hvordan verden ble skapt, jakten på bevis er en del av hverdagen - og kontrasten mot de troende er alltid en flott arena for historiefortelling. Slik er det her også.Pirrende åpning. Med Ian som forføres av den franske, maskekledde modellen Sofi - som forsvinner i askepottstil. Bilde av øynene hennes er Ians eneste spor. Et kult grep. Fortsettelsen blir vanskelig. Og til tider forvirrende.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat