24. okt
Pirat: Johnny Depp kommer tilbake som Jack Sparrow.
 
Sommerens største filmer
Filmverdenen byr som vanlig på et begivenhetsrikt filmprogram under sommersesongen.

Publisert: 27.apr.2017 10:20
Oppdatert: 27.apr.2017 10:29

Allerede 19. mai kommer den første storfilmen i form av «Alien: Covenant». Stjerneregissør Ridley Scott er dermed tilbake med en ny film fra universet han selv var med på å skape i 1979.

24. mai er premièredatoen på «Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge», som er regissert av den norske duoen Espen Sandberg og Joachim Rønning.

En av verdens mest kjente fjernsynsserier er tilbake i filmformat med «Baywatch», som har premiere 2. juni.

Mange ser også fram til «The Mummy», med Tom Cruise i hovedrollen, som kommer på kino 9. juni.

DC Comics fortsetter sin storsatsing på superhelter, og 16. juni er det klart for en ny episode i sagaen om Justice Leage med «Wonder Woman».

Noen har fått nok, andre ikke. 23. juni kommer i alle fall en ny film fra Transformers-universet, og Michael Bay har som vanlig sittet i regissørstolen under innspillingen av «Transformers: The Last Knight».

30. juni kommer animasjonsfilmen «Grusomme meg 3», og 7. juli kommer den første filmen fra den tredje filmserien om Marvels Spiderman i «Spider-Man: Homecoming».

14. juli kommer Matt Reeves-regisserte «War for the Planet of the Apes».

Mange ser nok også fram til Christopher Nolans «Dunkirk», som tar for seg slaget ved Dunkerque i Frankrike under andre verdenskrig. Filmen kommer til norske kinosaler 19. juli.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke