24. okt
Populær Gjeng: «Trainspotting 2» har premièredato 3.3.
 
Spennende filmmeny i 2017
Filmgjengerne har mye spennende å se fram til i 2017. Her følger en liten oversikt over de neste seks månedene.

Publisert: 05.jan.2017 08:01
Oppdatert: 05.jan.2017 08:00

For de yngre filmgjengerne blir nok «Marcus & Martinus – Sammen om drømmen» et tidlig høydepunkt. Dokumentarfilmen følger tenåringsidolene fra da guttenes store gjennombrudd i 2015 til og med konsertene i Oslo Spektrum høsten 2016. «50 Shades of Grey» ble en massiv publikumssuksess, og 10.2. kommer oppfølgeren «Fifty Shades Darker». Senere i februar får publikum et etterlengtet gjensyn av Renton, Spud, Sick Boy og Begbie fra kultfilmen «Trainspotting». 20 år etter originalen kommer nemlig «Trainspotting 2» til norske kinosaler. 3. mars er Hugh Jackman tilbake i rollen som Wolverine i «Logan», og 10. mars fortelles opphavshistorien til King Kong med filmen «Kong: Skull Island». Den animerte Disney-klassikeren «Skjønnheten og Udyret» er tilbake i spillefilmformat med Emma Watson, Ewan McGregor i hovedrollene. «Beauty and the Beast» har premièredato 17.3. I april kommer «Power Rangers» og «Furious 8» til norske kinosaler, og 5.5, blir det mer Marvel-moro med «Guardians of the Galaxy 2». 24.5. kommer «Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge» som regisseres av den norske duoen Espen Sandberg og Joachim Rønning. DCs «Wonder Woman» kommer på kino 16.6. og «Grusomme meg 3» har premièredato 30.6.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke