buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Standard vare
Grev Dracula, «Drac», får et barnebarn. Men er Dennis et monster eller et menneske? Her må «Drac» ta et grep.

Publisert: 29.okt.2015 04:00
Oppdatert: 29.okt.2015 07:10

«Historien byr ikke på mange sprell. Vegen fram er svært enkel», het det i Hamar Arbeiderblads anmeldelse av første episode, «Hotel Transylvania». Det er lett å skrive det samme om oppfølgeren. Her er blåpapiret brukt. I den første fikk vampyrene besøk av menneskene da Mavis feiret sin 118-årsdag. Nå får hun og hennes kjære menneskemann, Johnny, et barn: Dennis.

Det er klart «Drac» blir bekymret, når han ikke engang ser antydning til hoggtenner i munnen på sitt kjære barnebarn. Men hva kan gjøres? Og hva skjer om farfar «Vlad» skulle få snusen i dette? «Drac», «Frank» (med stemmen til Anders Baasmo Christiansen) – og resten av gjengen setter seg i likbilen for å ta Dennis med på trening. Dessverre ikke mer enn standard vare.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat