buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Star Trek-action
Det blir action, først og fremst, i Star Trek Beyond.

Publisert: 18.aug.2016 04:00
Oppdatert: 18.aug.2016 07:40

At vi er der ute i verdensrommet, en gang i framtiden, er ikke først og fremst opplevelsen – selv om vi selvsagt er med USS Enterprise ut på tur. Star Trek Beyond er et klassisk actioneventyr – og eventyret har uten tvil mer enn nok kraft i seg til å presenteres som spillefilm.

Inn i tåka

Vi er blitt så godt kjent med disse figurene, i vår tids Star Trek, at vi ikke trenger mer tid enn regissør Justin Lin (Fast & Furious) gir oss før vi styrter inn i stjernetåka og blir angrepet.

Det er selvsagt av mange allerede blitt gjort et poeng av at både den originale Spock, Leonard Nimoy, døde i fjor og at han som spiller Chekow, Anton Yelchin, døde i sommer. Yelchins død gjør det selvfølgelig spesielt å se ham gjøre karakteren Chekov.

Gass og brems

Kaptein Kirk, Spock, «Bones» McCoy, løytnant Uhura, «Scotty», Mister Sulu og Chekov er cirka tre år inn i sitt fem års oppdrag inn i det ukjente da de denne gang lures inn i en felle. Britiske Idris Elba spiller skurken «Krall» som jakter på en liten bit til sitt dødsinstrument, og den lille «biten» befinner seg selvsagt i våre helters skip, USS Enterprise.

Gass og brems brukes flittig i actionfilmen Star Trek Beyond. Det gir en god bergogdalbaneferd gjennom historien. Men svingene kunne utmerket vært enda kvassere og rundkastene raskere. Så mange overraskelser er det ikke. Som helhet er filmen støpt i Star Trek-formen.

Et nytt kapittel, i en serie, det er hva vi snakker om. Og kapittelet er godt nok presentert for oss som liker oss ombord på USS Enterprise.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat