buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
PERLE: Benedict Cumberbatch i Imitation Game.
 
Stem på en perle til Hamarama
Filmfestivalen «Hamarama», 16.–19. april, gir anledning til gjensyn med en av siste års filmperler.

Publisert: 19.mar.2015 04:00
Oppdatert: 19.mar.2015 07:32

Publikum kan stemme på hvilken film de ønsker på festivalens hjemmeside. Minst fem av atten perler vil bli vist.

The Grand Budapest Hotel: Fortellingen om Gustave H, en legendarisk concierge, The Trip to Italy: En kulinarisk reise gjennom Italia, Boyhood: De samme skuespillerne er fulgt gjennom en 12-års periode, Frøken Julie: Den vakre frøken Julie bryter alle regler, 1001 gram: Marie arbeider hos det norske Justervesenet, Flink pike: Hun har vært vant til å klare alt, men så en dag sier det stopp, Turist: Satiriske blikk mot en kjernefamilie på skiferie i idylliske Alpene, En due satt på en gren og funderte på tilværelsen: Livets store øyeblikk – men også menneskets sårbarhet, The Imitation Game: Alan Turings forsøk på løsning av Hitler-Tysklands Enigma-krypteringer, Pride: Gruvearbeiderne streiker. De får støtte fra uventet hold, Mr. Turner: Den legendariske maleren og kunstneren J.M.W. Turner. Birdman: Riggan Thomson (Michael Keaton) satser alt på et ambisiøst Broadway-stykke, Still Alice: En kjent professor får den knusende diagnosen tidlig Alzheimers, Mot naturen: Vi er med inn i hodet til Martin, og vi får høre alt han tenker på, Miraklene i Toscana: Drømmen om et naturalistisk liv på landet står sentralt, Den tyske legen: Doktoren omtaler den unge jenta som «et perfekt eksemplar», Belle: Hun ikke fikk ta del i samfunnet hun ble født inn i, Timbuktu: Skjebnen til en by i Mali (Timbuktu), som har blitt overtatt av jihadister.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat