24. okt
INTENS: Lembit Ulfsak gjør en stor jobb som Ivo (til høyre).
 
Sterk jobb
Så direkte kan den verste konflikt presenteres. To fiender i krig lander livstruende skadd på dørtrappa til naboene Ivo og Margus.

Publisert: 11.jun.2015 04:00
Oppdatert: 11.jun.2015 04:00

Abkhaserne kjemper, med hjelp av russerne, for å frigjøre seg fra Georgia. Leiesoldaten Ahmed og georgier Niko ender i pleie av skuddskader hos gamle Ivo, en estlender som er blitt værende i området, etter at hans familie og vender vendte tilbake til Estland.

Kan to krigsfiender, nettopp rammet av hverandres kuler, sitte ved samme bord?

På gården ved siden av kjemper Ivos kamerat Margus for å sikre sin mandarinavling, og Ivo er den som spikrer trekasser til mandarinene. Nå har de, som beskrevet, fått et langt mer alvorlig problem å hanskes med.

Ypperlig skildret. Strålende filmet. Og ikke minst er dette elegant skuespillerarbeid, spesielt av karen som spiller den gamle Ivo, Lembit Ulfsak.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke