24. okt
 
Stjernespekket drama
Superstjernene gjør en grei jobb, men «Collateral Beauty» er ikke like bra som den er interessant.

Publisert: 05.jan.2017 07:53
Oppdatert: 05.jan.2017 08:06

Howard (Will Smith) driver et vellykket reklamebyrå sammen med bestekompisen Whit (Edward Norton), men lider av dyp depresjon etter at hans seks år gamle datter mistet livet. Han fungerer ikke lenger i arbeidslivet, og kollegaene Claire (Kate Winslet), Simon (Michael Peña) og Whit bestemmer seg for å ta noen drøye grep for å redde både bedriften og Howard.

LES ALLE HAs FILMANMELDELSER HER

Med biroller av Helen Mirren og Keira Knightley er det ikke akkurat mangel på stjerner i denne filmen, men ingen av dem klarer å redde det som etter hvert blir en skuffende konklusjon på en interessant historie. Regissør David Frankel gjør noen spennende og originale fortellergrep undervegs, men roter seg litt bort mot slutten. Historien som fortelles lider dessuten litt av flere løse tråder som aldri nøstes opp.

LES OGSÅ: Filmåret 2017

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Sorg: Howard (Will Smith) blir slått ut av sorg i «Collateral Beauty».
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke