24. okt
NYE FILMER: Anders Baasmo Christiansen aktuell på kino – også i 2016.
 
Store forventninger
Et nytt kinoår venter for Anders Baasmo Christiansen. Det er store forventninger.

Publisert: 04.jan.2016 07:26
Oppdatert: 04.jan.2016 07:26

Mest kjent er kanskje «Kongens nei – tre døgn i april», hvor Anders spiller kronprins Olav i de dramatiske dagene med kongefamiliens flukt fra tyskerne under andre verdenskrig. Filmen har premiere 21. september. «Børning 2» har premiere satt til 2. oktober.

Store forventninger er det også til regissør Rune Denstad Langlos «Welcome to Norway», hvor Anders Baasmo Christiansen spiller en hotelleier som prøver å berge butikken med å rigge om hotellet til et asylmottak. Filmen har premiere 4. mars.

Skuespilleren reiser allerede i begynnelsen av januar til Nederland for å promotere filmen «Beyond Sleep». Filmen handler om den nederlandske geologstudenten Alfred som reiser til Norge for å lete etter en meteoritt. Der får han hjelp av tre barske nordmenn.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke