24. okt
Den fød­te Ac­tion­helt: Den­zel Washington spil­ler strå­len­de i rol­len som Ro­bert McCall i «Equa­li­zer 2».
 
Storslått action
Denzel Washington har ett mål i denne filmen, og det er å gjøre opp i all urett.

Publisert: 15.aug.2018 19:09
Oppdatert: 15.aug.2018 19:16

«Equalizer 2» tar seeren med på en intens og spennende reise igjennom kriminalitet, vold og alt som er urett i verden. Vi følger Denzel Washington i hans rolle som Robert McCall. Hans plikt i livet er å gjøre opp i all urett og sørge for at kriminelle får som de fortjener.

Metodene hans er brutale og utspekulerte, og Robert McCall er den perfekte karakteren i en film som Equalizer.

Som seer blir man fort knyttet til han, og når karakteren ikke er i bildet er det nesten som om en lengter etter å se hva han diver med.

Enestående kampscener

Er det noe denne filmen har fått til, så er det alle kampscenene. Dette er en film som byr på mange hektiske og intense nærkampscener som er helt enestående gjennomført. Selv om scenene er hektiske, og mye skjer, er dette godt fortalt i bilder for seeren, slik at det er lett å henge med på slåssingen.

Dette er en actionfilm, ingen tvil om det, men sett opp mot mange andre filmer i samme sjanger har «Equalizer 2» en handling som virker noe mer gjennomført. Noen klisjeer er det, men det er akkurat passe mange slik at dette er en film som overrasker seeren i mange av scenene.

To timer med spenning

Om man går for å se «Equalizer 2» får man servert to timer med pur spenning. Det er lett å bli dratt inn i denne filmen, og det hele er over før man for tenkt så altfor mye. De to timene i kinosetet rett og slett flyr forbi, og en føler at dette er en film som kommer til å stå igjen som en klassiker i framtiden.

Det eneste som trekker denne filmen litt ned er at det er litt for mange tråder som er løse ved filmens slutt. En del av historien blir på en måte borte etter hvert som filmen utvikler seg.

Alt i alt er dette en film du bør se. Den har en god historie, heftige kampscener, og samtidig så er filmen laget på en måte slik at spenningen holder seg høy i to timer.

Denzel Washington er den fødte helten i «Equalizer 2», og om man har sett filmen så tar det ikke mange sekundene før man ønsker seg en oppfølger.

Filmen har premiere på fredag, og om du er glad i actionfilmer og vil ha deg en god filmopplevelse så er dette en film du absolutt burde dra for å få med deg.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke