buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
NERVEN DIRRER: Steve Carell og Channing Tatum som John Du Pont og Mark Schultz i filmen «Foxcatcher», bygget på en sann og fæl historie. En studie i stort skuespill, og en film av ypperste klasse. Foto: United International Pictures
 
Strålende galskap
Nerven er spent så stramt at det kjennes langt, langt, langt ned i kinostolen.

Publisert: 15.jan.2015 04:00
Oppdatert: 15.jan.2015 12:14

Sport er fantastisk. Mest av alt i de store øyeblikk, på direkten, men også som historier, gjerne dokumentar, ofte som bøker - men også, en sjelden gang, som drama for spillefilm. Sist nevnte nærmest umulig, fordi spillefilmen, som skuespill, konkurrerer mot det drama som spilles «live» ute på sportsarenaen, vår tids underholdningsdueller.

Noen få ganger fungerer likevel idretten som kulisser for film; med rett historie, med riktig regissør og ikke minst med de riktige skuespillere - og her er vi i et slik øyeblikk, med filmen «Foxcatcher», bygget på en sann og fæl historie.

Treffer planken

Steve Carell, skuespiller og komiker!, treffer så til de grader planken i sin jobb som den eksentriske «dynastilliardæren» John Du Pont. Her satt opp mot glimrende Channing Tatum og Mark Ruffalo som brytebrødrene Mark og Dave Schultz. Til sammen en kruttblanding.

To brødre er blitt olympiske mestere for Amerika, i Los Angeles i 1984, styrtrike Du Pont, med en sykelig interesse for bryting, lokker dem til seg - og ganske snart blandes en livsfarlig drink: en oversett rikmannsunge med hunger for anerkjennelse, en litt enfoldig sportsstjerne - og en bror, også sportsstjerne, med både kunnskap, gode evner og god observasjon.

Står i kø

Store øyeblikk, storspilte scener står i kø. Et par ganger også på brytematta, men mest av alt utenfor - og først og fremst i karakterbeskrivelsene, og i karakterkollisjoner.

Se trailer her!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat