24. okt
 
Striptease uten dybde
Svette mannskropper danser seg gjennom en syltynn historie.

Publisert: 02.jul.2015 04:00
Oppdatert: 02.jul.2015 07:01

Her har vi sommerens godbit for alle som er glad i svettende mannekropper. For alle andre er det nok best å holde seg langt unna.

Historien fortsetter naturlig nok noen år etter der den forrige filmen «Magic Mike» sluttet. Mike (Channing Tatum) har startet et eget møbelsnekkerfirma, og lider seg gjennom den daglige arbeidskverna. Plutselig får han besøk av sine gamle strippe-kompiser, og han bestemmer seg for å legge hammeren på vent for å bli med den gamle gjengen ut på tur. Målet: En strippesammenkomst i Myrtle Beach, for å danse for damene én siste gang.

Ikke morsom

Filmens fortelles som en typisk roadmovie, og for noen er det nok moro å være flua på veggen sammen med gutta på tur. De møter nye mennesker (de aller fleste veldig pene og uten klær), og de havner i merkelige situasjoner (de stripper på rare steder). At noen tillater seg selv å kalle «Magic Mike XXL» for en komedie er ikke annet enn parodisk. Skuespillerprestasjonene er det eneste som er morsomt med denne filmen, og det er nesten utrolig at regissør Gregory Jacobs har fått til så lite med en såpass rutinert skuespiller som Tatum tross alt er.

Sex selger

Det eneste skuespillerne imponerer med i denne filmen er selve fysikken, men for omtrent halvparten av befolkningen er nok akkurat det mer enn nok.

Dette er nemlig en film om stripping, og stripping er som kjent veldig underholdende for veldig mange. Derfor vil nok «Magic Mike XXL» selge brukbart med billetter, men akkurat det gjør ikke opplevelsen noe bedre. Som film er nemlig dette grusomt svakt.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Striptease: Det eneste «Magic Mike XXL» har å by på er svette muskler, men for mange er nok allikevel det mer enn nok.Foto/Copyright: SF Norge AS
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke