buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Superheltene leverer
Iron Man, Captain America, Thor og de andre superheltene slår greit fra seg i den svært etterlengtede blockbusteren «The Avengers: Age of Ultron».

Publisert: 23.apr.2015 04:00
Oppdatert: 27.apr.2015 13:39

«The Avengers: Age of Ultron» er det nyeste bidraget i det som har blitt en omfattende samling av filmer fra Marvels tegneserieunivers.

Gigantisk produksjon

Iron Man, Thor, Captain America og de andre «hevnerne» får tak i Lokes septer, og det viser seg raskt at de samtidig har fått tilgang til uante krefter. Ingeniøren og billionæren Tony Stark vil bruke septeret til å lage et våpen som både kan sørge for fred på jord, men det viser seg at man ikke skal tukle for mye med kunstig intelligens.

Produsentene i Hollywood har for lengst forstått at de kan fylle opp pengebingen med superhelter og eksplosjoner, og her har de skrudd opp ekstremskalaen til nivå 11.

Med et gigantisk budsjett, stjernespekket skuespillergalleri, revolusjonerende spesialeffekter og imponerende actionscener er dette et kroneksempel på en Hollywood-blockbuster.

Ikke slutt

«The Avengers: Age of Ultron» er av den type film som reduserer publikumet til en handlingslammet observatør fra kinosetet. Altså, akkurat slik som det skal være. Man velger å se action for å bli underholdt, og her får man to og en halv time med heseblesende underholdning for pengene. Fansen vil nok digge dette tilskuddet til Marvel-katalogen, og alt tyder på at moroa kommer til å fortsette i flere år framover.

FAKTA

The Avengers: Age of Ultron

Regi: Joss Whedon

Medvirkende: Scarlett Johansson, Chris Evans, Cobie Smulders, Chris Hemsworth, Elizabeth Olsen, Aaron Taylor-Johnson, Robert Downey Jr., James Spader, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson.

Sjanger: Action/Eventyr/Fantasy.

Nasjonalitet: Amerikansk.

Spilletid: 2 timer, 21 min.

Sensur: 11 år.

Terningkast 4

 
Fakta


Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat