24. okt
SNAKKER NORSK: Vidar Magnussen og Bjarte Tjøstheim er de norske stemmene til Sherlock og Watson.
 
Svak barnefilm

Publisert: 12.apr.2018 10:46
Oppdatert: 12.apr.2018 14:28

Sherlock Gnomes har tatt på seg ansvaret for å ta vare på alle gnomene i London. Sammen med Dr. Watson skal de som i originalen kjempe mot Moriarty.

Til forskjell fra originalen klarer ikke denne animerte versjonen å engasjere.

Moriarty er den smarteste skurken og kjeder seg uten litt motstand. Motstand får han heldigvis når han møter Sherlock. Moriarty har sett sitt stikk til å knuse alle gnomer i London, og lager en gåte som kun én privatetterforsker kan forstå, nemlig Sherlock.

Vidar Magnussen og Bjarte Tjøstheim har stemmene til Sherlock og Watson. Stemmene blir gjort ålreit, men fokuset dras stadig over på sketsjen de to hadde om Sherlock Holmes i 2014.

Som barnefilm finnes det øyeblikk i filmen som antakelig vil få noen til å le. Ogf ilmen har vel ikke som mål å være underholdende for foreldre som blir med barna på kino, samtidig lo jeg meg halvt i hjel da jeg så Grusomme meg 3 for en stund siden. Så en liten undervurdering av humor- og underholdningskravene til barn er det nok blitt gjort her.

Veldig greit om det ikke kommer en oppfølger, for det er noe vondt å skildre bortkastet tid.

Terningkast: 2

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke