24. okt
Saksøkt: Gunnar Ryan Wiiks aksjer i WR Entertainment er fryst, og verdien på selskapet fortsetter å synke.Foto: Anders Grobstok Dalen
 
Synker stadig i verdi
Markedets tillit til WR Entertainments «Morgan Kane» – prosjekt fortsetter å falle drastisk. Aksjen har falt med 97 prosent siden noteringen på Oslo Børs i januar 2016.

Publisert: 20.jul.2017 06:58
Oppdatert: 20.jul.2017 07:12

Underholdningsselskapet, som eier rettighetene til Morgan Kane-bøkene og planlegger filmatisering av westernhelten, ble notert til 15 kroner aksjen. Den 18. juli sto kursen i 45 øre.

Grunnleggeren Gunnar Ryan Wiik forlot alle sine verv før jul, og siden den gang har søksmålene haglet fra begge sider. WR Entertainment saksøkte nylig Wiik med anklager om å ha overført aksjer som tilhørte selskapet til seg selv. I påvente av rettens avgjørelse har Oslo tingrett valgt å fryse Wiiks aksjer, hvilket innebærer at Wiik verken overføre eller selge sine 18,8 millioner aksjene i WR Entertainment, som per dags dato har en markedsverdi på 8,46 millioner kroner.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke