24. okt
VARSLER: Joseph Gordon-Levitt i Oliver Stones «Snowden»
 
Tam Snowden
En vanvittig historie. Skremmende. Dessverre lunter det rolig av gårde.

Publisert: 29.sep.2016 04:00
Oppdatert: 29.sep.2016 07:38

Helt sikkert er Edward Joseph Snowden er rolig type, og helt sikkert spilles rollen tett opptil slik personen er. Som filmunderholdning blir det dessverre tafatt.

Historien burde skremt hjertet opp i halsen på oss. Historien om Ed Snowden og verdens største øye, som ser oss alle, hele tiden og krigen i cyberspace er ellevill. Kan hende er det også problemet, at det er vanskelig å dramatisere denne verden som spillefilm.

Koder, skjermer og klikk farligere enn kuler og krutt, det vet vi i dag – og amerikaneren, ansatt i både CIA og NSA, ga oss alle et innblikk i den nye verden. Likevel blir vi sittende, ganske så rolig i kinosalen.

Regissør Oliver Stone prøver å jage opp tempoet med både uskarpe bilder, fælt lys og ekle lyder. Men det hjelper ikke. Det blir en tam forestilling.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke