24. okt
MØTE: Ei lita jente blir kjent med sin smågale nabo, Flyveren, som introduserer henne til en ny og spennende verden. Foto: Selmer Media
 
Tilbake, heldigvis
Boka er funnet fram. Og åpnet. Og nå kan vil igjen bli med. Til asteroide B-612. På kino.

Publisert: 26.mai.2016 04:00
Oppdatert: 26.mai.2016 07:57

Klassikeren «Den lille prinsen» er blitt moderne film. Se den. Og les boka igjen. Eller omvendt, les boka og se filmen. Noen ganger trenger vi å bli minnet om hva vi hadde, og forhåpentligvis fortsatt har. En moderne filmutgave av «Den lille prisen» er en slik presang.

Filmen er også bra – og best er vekslingene mellom eventyret og eventyret i eventyret. Vi følger den lille jenta, som blir kjent med sin nye nabo, flygeren, som gir henne historien om den lille prinsen. Nåtiden er i vår tids moderne animasjonsdesign, historien om den lille prinsen er i en enklere strek, i stop-motion-animasjon, for øvrig helt klart den beste av de to presentasjonene.

Like aktuell, eller mer korrekt: kanskje mer enn noen gang aktuell.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke