buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
NORSKE STEMMER: «Prinsesse Mononoke» presenteres nå på norske kinoer, med norske stemmer, tjue år etter at filmen hadde premiere i Japan.
 
Tjueårsfest
Her er «Prinsesse Mononoke», tjue år etter den hadde premiere i Japan. Like aktuell, om ikke mer.

Publisert: 15.jun.2017 07:11
Oppdatert: 15.jun.2017 07:25

Her presenteres filmen med norske stemmer, og er en strålende anledning for både store og små til å oppleve japansk tegnefilmkunst på sitt beste. Her er filmen som antakelig gjorde vanligfolk verden rundt oppmerksom på japansk tegnefilm. Klassisk østens fortelling, så enkel at vi alle kan forstå, så dyp at vi aldri noen gang kommer til bunns. Menneskene utfordrer naturen, økosystemet, grunnlaget for alt liv, settes under press – og mer dramatisk er det vanskelig å se for seg en historie.

Det er spennende der ute i skogen, med både ånder, demoner og guder, og ekstra spennende er det når vi kan bli med prinsessen og prinsen – og kanskje finnes det et lite håp, langt, langt, langt borte … Spennende, fin – men også hard og mørk.

Terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat