24. okt
TYNT: Allan Karlsson er tilbake, men denne ferden er ikke så morsom.
 
Tynn folkesoda
Og som vi gledet oss. Til gjensyn med Allan Karlsson (Robert Gustaffson). Det var lite futt igjen.

Publisert: 22.des.2016 06:25
Oppdatert: 22.des.2016 06:43

Lite futt - bokstavelig talt. En folkebrus trekkes opp på en strand på Bali, og så skal historien spinne av gårde, nærmest av seg selv. Men det er ikke noe smell i folkebrusen. Kun et lite poff.

«Hundreåringen som klatret ut av vinduet og forsvant» var en fest. «Hundreogettåringen som stakk fra regningen og forsvant» ble en dagen derpå, en «hangover».

Allan (100) var, som vi husker, innom det meste av det store i såkalt nyere tid – og faktisk ikke bare involvert, men også årsak. Historien ble en suksess både i Sverige og Norge – og det er igjen fristende å fortsette. Ikke engang et spenstig tilbakeblikk til det elleville Berlin under den kalde krigen, i en syretripp i Einsteins festleilighet klarer å trekke opp denne strikkmotoren. Resepten på folkesoda’n er for tynn.

terningkast: 2

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke