buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
Dystopisk: Ryan Gosling spiller hovedrollen i oppfølger til kult-klassikeren fra 1982.
 
Underholdende - og på det jevne
Det har vært knyttet store forventninger til oppfølger av kult-klassikeren til Ridley Scott fra 1982, og den leverer på det jevne.

Publisert: 06.okt.2017 18:00
Oppdatert: 06.okt.2017 18:05

Orginalen blir av mange hyllet som et mesterverk og har skaffet seg en dedisert fanskare. Andre mener den er helt ok, og at statusen den har oppnådd er litt ute av proposjoner.

Jeg vil plassere meg selv i siste kategori, og hadde følgelig ikke alt for store forventning til oppfølgeren utover å bli underholdt noen timer.

Bra action

Plottet er sci-fi nok: En generasjon roboter, kjent som replikanter, gjorde opprør og de fleste har blitt «pensjonert», det vil drept. Noen få roboter overlevde, og de som har i oppgave å jakte ned de siste av disse kalles Blade Runners.

Denne gang er det «K», spilt av Ryan Gosling, som har i oppdrag å spore opp generasjonsrobotene som skal tilintetgjøres. Ved en slik operasjon kommer han over noe mistenkelig. Det viser seg at replikanten han terminerte hadde begravet en gravid replikant-kone av samme generasjon, flere år tilbake i tid. Saken er bare den at roboter av denne generasjonen ikke skulle være i stand til å formere seg.

Etterforskningen leder «K» til den pensjonerte blade runner-agenten «Deckard» (Harrison Ford) som forsvant sporløst for tretti år siden. Han har levd isolert i en forlatt del av landet og underholdt seg selv ved å drikke whiskey og se gamle hologram-opptredener av Elvis.

Aldrene ford

De to blir overfalt av utsendingene til Wallece, som kjøpte det som var igjen av replikantfabrikanten Tyrell Corporations. Gjensynsgleden med Harrison Ford er sikkert spesielt hyggelig for de som var unge i 1982, men med dagens briller fremsto det som om Harrisons Ford har et begrenset antall troverdige slosskamp-scener igjen på lerretet.

tiden gikk fort

Om man er die hard-fan av originalen får man det man er ute etter. Superstjerne-regissør Denis Vileneuve har åpenbart studert originalen.

«Blade Runner 2049» er velprodusert som bare en storsatsende Hollywood-film kan være. Bilder, musikk, dialog, skuespill, klipping og handling holder svært høy kvalitet og står til hverandre. De to timene og førtitre minuttene som filmen varer gikk unna rimelig fort.

Terningkast: 4

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat