24. okt
PÅ SPORET: Anna Kendrick og Ben Affleck i filmen The Accountant.
 
Vanskelig for Affleck
Prosjektet ble vanskelig å lande. Selv for en av supergutta, Ben Affleck.

Publisert: 01.des.2016 06:13
Oppdatert: 01.des.2016 06:26

Affleck spiller «The Accountant», denne karen med «en mild form for autisme», som er kvass og lynrask som revisor, med de farligste kundene. Den første delen av filmen gir oss et start vi kan bli med på. Det kan være riktig så bra med et tynnmasket edderkoppnett, bemannet med farlige jegere. Heller ikke trenger det være noe feil med en hovedperson med en helt spesiell bakgrunn, og at denne historien er grunnen til at hovedpersonen er som han er.

Men tror vi på Ben Affleck i hans rolle som Christian Wolff? Ikke etter hvert. Ikke når han viser seg å være en kaldblodig og fininnstilt drapsmann, signaturkunstinteressert, som også lar seg bevege følelsesmessig når det trengs. Finnes det en autismeknapp? Det som virker som en sannsynlig tilnærming svekkes sterkt etter som historien fortelles.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke