24. okt
 
Vanskelig tid
Moren reiser til Afrika. Ari må reise til faren, som bor i en liten fiskerlandsby nord på Island.

Publisert: 07.jul.2016 04:00
Oppdatert: 07.jul.2016 06:53

Vi følger tenåringen gjennom hans tøffe ferd, i sin egen brytningstid, i et røft utkantmiljø, i en slalåmløype med machokultur, alkohol, dop og dritt, filmet i storslått Islandsk natur.

Akkurat når vi tror vi er trygge, så ryker den ene bardunen etter den andre. Slik er ofte ungdomstiden. Og for noen blåser det sterkere enn for andre.

Ari synger og har suksess i et kor i Reykjavik, men en dag blir han tvunget til å flytte. Til faren, som bor nordpå, og som sliter etter skilsmissen.

Regissørens valg i naturen, været, lyset og lydene gir oss, sammen med islendingene, trykket, tvers gjennom hele denne filmen. Mange og mye sliter i Ari, og vi får være med, hele vegen. Helt til strikken ryker. Og noen store virkelig store valg må tas. Tett og godt komponert.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke